Remodeled Rear Hallway Improves Function

Remodeled rear hallway improves function, after space from the former TV was reused to create a drop-off and charging area for the homeowners. A new bench was added, to make it convenient for the homeowners to change shoes.

Remodeled rear hallway improves function, after space from the former TV was reused to create a drop-off and charging area for the homeowners. A new bench was added, to make it convenient for the homeowners to change shoes. Best Function and Form!

Before the remodeling, the rear hallway was just a passage from the garage to the kitchen or the rear stairway. A desk located in the original kitchen became “control central” for keys and chargeable electronic paraphernalia. During the remodeling, unused space was discovered behind the corner TV cabinet. It was converted to a customized drop-off and storage area for everything that had previously cluttered the desk. Now the homeowners can feel and be organized every day. An additional bonus for the homeowners was a new custom bench where they can change shoes and jackets when they’re going to or returning from gardening chores.

Other rooms included in this project:

KitchenFamily roomNew Wine Room